vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

3.040 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den bløde fløjlsmadras og stilfulde design vil forvandle din søvnoplevelse. Køb i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797611 Kategori:

Få en forvandling af din søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå fløjl. Denne seng er skabt til at give dig maksimal komfort og en dyb og afslappende søvn.

Blødt fløjl er det afgørende element i denne seng, som tilbyder en blød og luksuriøs følelse. Fløjlstoffet er kendt for sin tæthed og jævne struktur, der gør det utroligt behageligt at røre ved.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du finde den perfekte position til at støtte din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Det er den ultimative komfortløsning.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilbyder optimal holdbarhed samt en fantastisk tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer på effektiv vis støj og bevægelser, der opstår, når du vender og drejer dig.

Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil du opleve en forbedret søvnkvalitet.

Topmadrassen er hudvenlig og har et slidstærkt stofbetræk. Den er blød og komfortabel og tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er designet til at ændre dine drømme til virkelighed. Så lad dig forføre af denne elegante og behagelige seng, der vil give dig en nattesøvn i særklasse. Forkæl dig selv og din søvn med denne fantastiske seng i mørkegrå fløjl.

Scroll to Top