vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.190 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl i lysegrå bringer elegance til dit soveværelse. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797616 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i din søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne ekstravagante seng vil sikre dig en god nat søvn og fuldstændig afslapning.

Det bløde fløjlstof, der er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre, giver en fornemmelse af luksus og komfort, som du aldrig har oplevet før. Du vil elske at røre ved det bløde stof og føle, hvordan det omslutter dig i en følelse af ren velvære.

Sengens praktiske sengegavl giver dig mulighed for at justere højden efter dine behov. Den er ikke kun stilfuld, men giver også utrolig rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du en seng, der er lavet af materialer af højeste kvalitet. Pocketfjedrene tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer maksimal komfort og holdbarhed. Du vil opleve den perfekte balance mellem stabilitet og blødhed, da madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven.

For at beskytte og forlænge holdbarheden har vi også inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Den er basis for en behagelig og hygiejnisk søvnoplevelse. Du kan være sikker på, at din komfort er vores øverste prioritet.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit køb, når du oplever den utrolige komfort i vores vidaXL kontinentalseng.

Nyd luksusen og komforten i vores lysegrå kontinentalseng i dit hjem. Vi leverer sengerammen, sengegavlen, madrassen og topmadrassen direkte til dig. Nem montering medfølger. Giv dig selv den optimale søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top