vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.308 kr.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse. Vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras i mørkegrå er det ultimative valg for komfort og stil. Oplev en himmelsk søvn uden at gå på kompromis med æstetikken.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797617 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative natte søvnoplevelse, hvor afslapning og komfort er i fokus.

Med sin bløde fløjlsoverflade byder sengen på en oplevelse af luksus, som du vil elske at snige dig ned i hver aften. Fløjl er kendt for dets bløde og behagelige følelse, der forkæler både huden og øjet.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter behov. Denne fleksible funktion sikrer ikke kun optimal rygstøtte, men gør det også behageligt at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlings TV-serier.

Madressen på denne seng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt stød og bevægelse, så du kan nyde en rolig søvn uden forstyrrelser. Madressen er af medium fasthed, der giver en ideel balance mellem stabilitet og komfort. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra beskyttelse og komfort. Med dens slidstærke stofbetræk kan du nyde blødheden af madrassen i mange år.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger altid for, at alle vores produkter er nemme at montere ved hjælp af den medfølgende brugermanual.

Denne kontinentalseng leveres komplet med en fløjlsovertrukket sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Alt, hvad du behøver for at opgradere din søvnoplevelse.

Dyk ned i komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Giv dig selv den bedste gave nogensinde og lad drømmene blive til virkelighed hver nat.

Scroll to Top