vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

3.149 kr.

Oplev en ny definition af komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse med denne sorte 100×200 cm madras.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797618 Kategori:

Lad dine drømme om den perfekte nattesøvn blive til virkelighed med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i smukt sort design. Livet er bedst, når du er veludhvilet og føler dig godt tilpas, og med denne seng kan du nyde en god søvn og maksimal afslapning.

Vores kontinentalseng er fremstillet med omhu og detaljeorientering, og den tilbyder enestående komfort takket være det bløde og luksuriøse fløjl, der omfavner dig med sin blide berøring. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der tilføjer en ekstra dimension af elegance og komfort til din søvnoplevelse.

En praktisk og justerbar sengegavl giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer. Du kan nemt tilpasse sengegavlens højde efter dine behov og præferencer, så du kan skabe den optimale komfortzone for dig selv.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med indbyggede, individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun enestående holdbarhed, men tilpasser sig også perfekt til din krop og absorberer støj og stød, der opstår ved bevægelser i løbet af natten. Resultatet er en seng, der giver den perfekte mellemhårde støtte, ideel til dem der sover på maven og ønsker optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er ikke blot et beskyttende lag, men også beriget med det samme luksuriøse fløjl som selve sengen. Den har et slidstærkt og hudvenligt betræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Denne topmadras fuldender din soveoplevelse og forbedrer komforten yderligere.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Men vi garanterer, at du vil være begejstret for din nye kontinentalseng og den fantastiske søvn, den bringer.

Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser. Gør dig selv en tjeneste og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Du fortjener det bedste, og det bedste begynder med en god nattesøvn. Gør din seng til det ultimative soveparadis og vågn op frisk og opladet hver morgen.

Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Monteringen er nem med den medfølgende brugermanual. Vælg kvalitet, vælg komfort, og vælg vores eksklusive kontinentalseng til at forvandle dine nætter til en drømmende søvnoplevelse.

Scroll to Top