vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.664 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Unik komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797710 Kategori:

Læg dig ned og lad mig tage dig med på en rejse mod den mest behagelige og luksuriøse søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrå farve.

Der er intet som blød fløjl, der kan give dig den ultimative komfort og en følelse af ren luksus. Vores kontinentalseng er lavet af en tætvævet og jævn fløjl og er en sand fryd for dine sanser. Den bløde overflade vil forkæle dig, hver gang du lægger dig til at hvile.

Men det stopper ikke her. Vi har tænkt på alt for at sikre, at du får den bedste søvn nogensinde. Vores seng er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se tv i sengen, vil sengegavlen give dig en fantastisk støtte til din ryg, så du kan nyde hvert øjeblik i din seng.

For at sikre den bedste komfort og holdbarhed er vores madras udstyret med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Du vil føle dig omfavnende støttet i hvert eneste øjeblik. Og med en medium fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Men vi har ikke glemt detaljerne. Vores topmadras, der er hudvenlig og blød, beskytter din madras og giver dig den ekstra luksusfølelse. Den er lavet af slidstærkt materiale og er behagelig mod din hud, så du kan sove i ren velvære.

Sådan en fantastisk seng fortjener at blive taget godt imod. Derfor kommer vores pakke også med en brugermanual, der gør monteringen legende let. Du kan være i din nye kontinentalseng på ingen tid.

Til sidst vil vi gerne nævne, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men med vores kontinentalseng vil du ikke have lyst til at returnere den. Du vil bare ønske at blive i den og nyde hver eneste nat.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den opgradering, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Komfort og luksus har aldrig været mere inden for rækkevidde.

Scroll to Top