vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

5.150 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Med en fløjl madras i lysegrå og en størrelse på 180×200 cm, er komfort og stil garanteret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797715 Kategori:

Lad mig transportere dig til en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Forestil dig at kravle ind i sengen efter en lang dag, hvor blødheden af ​​fløjl omslutter din krop. Fløjl er kendt for sin bløde og luksuriøse fornemmelse, og vores seng er ingen undtagelse. Den tætte og jævne struktur af fløjlstoffet gør det ekstra behageligt at berøre og hvile på.

Når du har brug for lidt støtte, kan du justere sengegavlen i den ønskede højde. Vores praktiske sengegavl er perfekt til at støtte din ryg, når du ønsker at læse en spændende bog eller se din yndlingsfilm på tv’et. Ingen flere ubehagelige puder, som glider væk bag dig – nu kan du bare nyde komforten.

Den medfølgende madras i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Du kan forvente en fantastisk nattesøvn og den rette støtte til din krop.

Vores kontinentalseng er designet til at have en medium fasthed, der giver den perfekte stabilitet kombineret med komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da madrassen giver den nødvendige fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende sengens luksuriøse fornemmelse har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt betræk og tilføjer ekstra blødhed til din soveoplevelse. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Sengens ramme er fremstillet af solidt lærketræ og krydsfiner, som giver en holdbar og stabil konstruktion. Med målene 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H) får du rigelig plads til at strække dig ud og slappe af.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til at montere sengen, og en brugermanual er inkluderet for nem montage.

Lad vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå være dit ultimative tilflugtssted for en veludhvilet søvn og en oase af luksus i dit soveværelse. Gør dig klar til at opleve en førsteklasses soveoplevelse, som du fortjener.

Scroll to Top