vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrå

5.120 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalseng i fløjlsmørkegråt design. Forkæl dig selv med en luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797716 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og sovekomfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Den er lavet af blød fløjl, der giver en luksuriøs følelse og en behagelig overflade. Fløjl er kendt for sin tætte struktur og blødhed, der gør det behageligt at røre ved. Med denne seng kan du virkelig forkæle dig selv med absolut komfort.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse den til den perfekte højde, så du kan nyde optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er den ideelle seng til dem, der elsker at slappe af og nyde lidt ekstra komfort.

Madrasen i denne kontinentalseng består af pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. De tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, så du får en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en medium fasthed, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det er den ideelle seng til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at tilføje ekstra komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og slidstærkt stofbetræk, der føles behageligt mod din hud. Den øger ikke kun komforten, men beskytter også madrassen mod slid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Sengen er lavet af fløjl (100% polyester) og massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 x 183 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er lavet af fløjl (100% polyester) og kommer med fyld af pocketfjedre og skum. Mål: 180 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen har et betræk af stof (100% polyester) og fyld af skum. Mål: 180 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras og 1 x topmadras. Med denne kontinentalseng vil du opleve en helt ny standard for komfort og en god nattesøvn. Giv dig selv den luksus, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå.

Scroll to Top