vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

5.501 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng i mørkeblå fløjl. En drømmemadras i XL-størrelse, der vil forkæle dig med komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797748 Kategori:

Lad denne kontinentalseng med fløjl i mørkeblå være din ultimative drømmeseng, der hjælper dig med at opnå den bedste nattesøvn. Med sin bløde fløjlsoverflade inviterer sengen til øjeblikkelig afslapning og ren luksus. Lad dig fordybe i det tætte og jævne stof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Sengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter din ønskede rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Du vil opleve en komfort som aldrig før.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og tilpasser sig perfekt til din krop. Disse fjedre absorberer effektivt støjen og stødene, når du bevæger dig, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver øget stabilitet og den rette fasthed, hvilket gør den ideel til dig, der sover på maven. Du kan være sikker på en behagelig og veltilrettelagt søvnoplevelse.

For at tilføje endnu mere komfort medfølger der også en topmadras, der er hudvenlig og har en blød overflade. Den beskytter madrassen mod slitage og giver dig en ekstra blød og behagelig liggeflade.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men du kan være tryg ved, at du både får en brugermanual og alle nødvendige detaljer til nem og problemfri montering.

Denne kontinentalseng er et ægte mesterværk, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet. Sengerammen er fremstillet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ og har en imponerende størrelse på 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H).

Tag din søvnoplevelse til nye højder med denne kontinentalseng, der ikke kun er en investering i din komfort, men også i dit velvære. Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for – 1 sengeramme, 1 sengegavl med kanter, 2 madrasser og 1 topmadras.

Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne kontinentalseng i fløjl. Du fortjener det bedste, når det kommer til søvn, og denne seng vil ikke skuffe dig.

Scroll to Top