vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.034 kr.

Oplev komfort på næste niveau med vores luksuriøse kontinentalseng. Med sin elegante mørkegrå stofbetrukkede madras garanterer den dig en himmelsk nats søvn. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766995 Kategori:

Stilfuld komfort og uovertruffen søvn venter dig med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Med en blanding af elegance og funktionalitet er denne seng det ultimative valg for enhver, der ønsker den bedste hvileoplevelse.

Vores kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stofbetræk, der udstråler et enkelt og rent look. Ikke kun ser det godt ud, men det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde det i lang tid fremover.

For at tilføje ekstra komfort og funktionalitet har denne seng en justerbar sengegavl. Du kan tilpasse den til at støtte din ryg i den perfekte vinkel, når du læser eller ser tv i sengen. Det er ren luksus.

Den medfølgende madras har individuelt indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og stød og giver dig den bedste støtte og komfort i løbet af natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan være sikker på, at din krop holdes stabil og komfortabel hele natten.

Og lad os ikke glemme den hudvenlige topmadras. Med et blødt og behageligt stofbetræk er denne topmadras en lækker tilføjelse til din seng. Du kan være sikker på, at din hvile vil være himmelsk.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men vi er sikre på, at du vil elske den lige fra starten.

Vores kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for: en sengeramme, en sengegavl, en madras og en topmadras. Alt er lavet af kvalitetsmaterialer, der er bygget til at vare.

Giv dig selv den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Komfort, stil og luksus venter dig lige her. Tag springet og forvandl dit soveværelse til et værelse fyldt med drømme og ro.

Scroll to Top