vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.159 kr.

Oplev komforten ved vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med blå stofmadras i størrelsen 80×200 cm. Gør dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted med denne stilfulde og behagelige seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767023 Kategori:

Drøm sødt og vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk, blå stof. Denne seng er skabt til at give dig en ultimativ afslapning og en dyb og forfriskende søvn. Med dens enkle og rene look er den et stilfuldt tilføjelse til ethvert soveværelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, den er også praktisk. Sengegavlen kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov og give en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med kvalitetsfyldte pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse og giver dig en stabil og behagelig støtte hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård fasthed, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Som en ekstra bonus kommer denne seng med en hudvenlig topmadras, der er både blød og behagelig. Det slidstærke stofbetræk gør det til et sikkert valg for din komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Der medfølger en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Sengens ramme er lavet af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, der sikrer dens stabilitet og holdbarhed. Den leveres i en størrelse på 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Gå ikke glip af muligheden for at få en fantastisk nattesøvn i vores vidaXL kontinentalseng med madras i blåt stof. Pakken inkluderer en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bestil i dag og glæd dig til at nyde en uovertruffen komfort og kvalitetssøvn.

Scroll to Top