vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof lysegrå

3.181 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Denne lysegrå seng med madras i 90×190 cm vil transformere din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767025 Kategori:

Forestil dig at vågne hver morgen og føle dig helt udhvilet og klar til at erobre dagen foran dig. Vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×190 cm vil give dig netop den oplevelse.

Denne eksklusive seng er designet til at give dig maksimal afslapning og en optimal søvn. Det slidstærke stof, der er brugt til at fremstille sengen, har ikke blot et enkelt og rent look, men er også åndbart og holder til lang tids brug. Du kan være sikker på, at denne seng er bygget til at holde.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie, så vil sengegavlen give dig fremragende rygstøtte og gøre sådanne aktiviteter endnu mere komfortable.

Madrassen, der følger med sengen, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsholdning. De absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten, hvilket giver en behagelig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som giver øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Dette gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for ekstra support.

Topmadrassen, der følger med, er hudvenlig og blød at røre ved. Den beskytter madrassen og giver en ekstra behagelig overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Så invester i din søvnkvalitet i dag. Denne komplett

Scroll to Top