vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof blå

3.451 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den blå stofbeklædning og den skræddersyede madras skaber den perfekte kombination af stil og velvære. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767054 Kategori:

Drøm dig væk til en god nattesøvn fyldt med komfort og velvære med vores vidunderlige kontinentalseng. Vores 90×190 cm kontinentalseng med madras i blåt stof er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Stoffet, der omgiver sengen, er ikke blot smukt at se på med sit enkle og rene udseende, det er også både åndbart og slidstærkt. Du vil føle dig indhyllet og godt tilpas i sengen længe efter din første søvn.

En praktisk sengegavl fuldender designet og kan justeres i højden efter dine behov. Den giver dig ikke blot en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men den tilføjer også et stilfuldt touch til dit soveværelse.

Vores madras er fremstillet med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre sikrer en høj holdbarhed og absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der både giver stabilitet og den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den er derfor ideel til dem, der sover på maven og sikrer, at du vågner veludhvilet og frisk.

Vores hudvenlige topmadras, med sit slidstærke og bløde stofbetræk, tilføjer endnu mere komfort og beskyttelse til din seng. Den er designet til at føles blød og behagelig mod din hud, så du kan drømme sødt hele natten.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Vi ønsker at sikre den bedste kvalitet og hygiejne for vores kunder.

Monteringen er enkel og nem, og hver pakke indeholder alt, hvad du behøver, inklusive en brugermanual. Vi ønsker at gøre det så let som muligt for dig at opleve den ultimative komfort og nyde en god nattesøvn.

Med vores kontinentalseng med madras i 90×190 cm får du ikke blot en smuk og stilfuld seng, men også en seng, der vil give dig en fantastisk søvnoplevelse hver nat. Du fortjener kun det bedste, og vores kontinentalseng er netop det. Gør din drøm til virkelighed og invester i dit velvære med vores vidunderlige kontinentalseng.

Scroll to Top