vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.657 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og komfort til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767127 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med komfort og afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm lige noget for dig. Denne seng giver dig ikke kun en behagelig søvn, men tilføjer også et stilfuldt og moderne look til dit soveværelse.

Lad os starte med stoffet – det er ikke kun smukt og enkelt, men det er også åndbart og slidstærkt. Du kan være sikker på, at denne seng vil holde i lang tid, uden at gå på kompromis med elegance.

Sengen kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dit behov. Uanset om du vil læse en god bog eller se fjernsyn i sengen, vil sengegavlen give dig den perfekte rygstøtte og komfort.

Madrasen er udstyret med individualiserede pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilbyder ikke blot enestående holdbarhed, men også den perfekte kropskonturering. Du vil opleve minimal støj og bevægelse, når du vender og drejer dig i sengen.

Denne madras giver en mellemhård støtte, hvilket er ideelt for dem, der sover på maven. Du får stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at tilføje ekstra luksus er der også en topmadras med et blødt og hudvenligt betræk. Denne madrasbeskytter vil give dig den ultimative soveoplevelse.

Vi vil gerne informere dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse, så sørg for at tjekke størrelsen og specifikationerne grundigt, før du åbner pakken.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof (100% polyester) og har en solid træramme. Med målene 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i enhver moderne indretning.

Madrasen måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) og er fremstillet af hvid og mørkegråt stof (100% polyester) med pocketfjedre og skum som fyld. Topmadrassen måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H) og har et hvidt betræk af stof (100% polyester) og fyld af skum.

Med denne seng får du ikke kun en god nattesøvn, men også et smukt og stilfuldt møbel til dit soveværelse. Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. En brugermanual medfølger for nem montering.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, og tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil i dag og nyd en himmelsk søvn hver nat.

Scroll to Top