vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.681 kr.

Eksklusiv komfort til dit soveværelse. Denne vidaXL kontinentalseng med madras i elegant sort stof leverer en uovertruffen søvnoplevelse med sit unikke design og luksuriøse komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767128 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i stilfuld sort stof. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde, og vil helt sikkert forvandle din soveværelse til en sand oase af afslapning.

Stoffet, der er brugt til denne seng, er ikke kun smukt og elegant, men også åndbart og holdbart. Det vil sikre, at du altid vil have en behagelig temperatur og følelsen af at sove på det blødeste og mest lækre materiale.

En helt unik funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses efter dine personlige behov. Uanset om du vil sidde op og læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på fjernsynet, vil sengegavlen give dig den støtte, du har brug for.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, hvilket sikrer en optimal holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne til din krop. Du vil mærke, hvordan madrassen effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer en uforstyrret og rolig søvn.

Med sin mellemhårde støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Stabiliteten og komforten i madrassen er i særklasse, så du kan vågne op helt udhvilet og klar til en ny dag.

Topmadrassen er udviklet med fokus på dit velvære. Den er betrukket med hudvenligt og slidstærkt stof og tilfører et ekstra lag af blød og behagelig komfort til din soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugervenlige monteringsmanual får du uden tvivl nemt og hurtigt samlet sengen.

Med denne vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm vil du opleve ægte luksus og komfort hver eneste nat. Gør din søvn til en prioritet og forkæl dig selv med denne fantastiske seng. Vælg stil, vælg kvalitet og giv dig selv den seng, du fortjener.

Scroll to Top