vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.575 kr.

Drøm dig væk på denne luksuriøse kontinentalseng i smukt lysegrå stof. Oplev uovertruffen komfort og stil til en fordelagtig pris. Gør din nattesøvn til en vidunderlig oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767219 Kategori:

Drøm sødt og vågn frisk hver eneste dag med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb, restituerende søvn.

Vores kontinentalseng er designet med et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver stilfuld indretning. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der gør det muligt for dig at tilpasse højden efter dit behov. Denne sengegavl giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Madrassen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er berømte for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen for en uforstyrret søvnoplevelse. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver perfekt stabilitet og komfort, og den er særligt velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på vores kontinentalseng har et blødt og hudvenligt betræk, der vil give dig en luksuriøs følelse af komfort. Madrassen og topmadrassen er begge nemme at montere ved hjælp af den medfølgende brugermanual.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Drøm store drømme og oplev ultimativ komfort med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Din søvn er vigtig, så giv dig selv den bedste seng til at opnå den bedste nattesøvn. Køb den i dag og vær sikker på en god nats søvn i mange år fremover.

Scroll to Top