vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof mørkegrå

5.468 kr.

Få en drømmende nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den mørkegrå stof madras i 180×200 cm størrelse giver dig ultimativ komfort og stil. Forkæl dig selv med kvalitet og skab dit drømme sovemiljø.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767220 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i din søvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Denne seng er skabt til at give dig den bedste hvile og en forfriskende nattesøvn.

Den slidstærke stofbeklædning i en elegant mørkegrå farve tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer lang holdbarhed og enkel vedligeholdelse.

Vores kontinentalseng er også udstyret med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine præferencer. Denne sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine yndlingsfilm.

Madrasen i denne seng er udviklet med pocketfjedre, der indbyder til en dyb og behagelig søvn. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din kropskontur og sikrer optimal støtte samt reducerer støj og bevægelse ved partnerens bevægelser. Madrassen har en mellemfast støtte, der er ideel til de, der foretrækker at sove på maven.

For at øge din komfort yderligere har vi inkluderet en topmadras med en hudvenlig betræk, der er blød og behagelig at sove på. Denne topmadras beskytter din madras mod støv, sved og slid og forlænger dermed levetiden betydeligt.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Opgrader dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras og nyd ultimativ komfort, stil og kvalitet til din søvn. Leveres inklusive alt hvad du behøver for en nem og problemfri montage. Bestil nu og oplev en ny dimension af søvnens magi.

Scroll to Top