vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.414 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Unik kombination af stil og støtte giver dig en himmelsk søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334767252 Kategori:

Oplev en ultimativ søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort. Denne seng er det perfekte valg for dig, der ønsker maksimal afslapning og en forbedret søvnkvalitet.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart og giver et enkelt og rent look til din soveværelseindretning. Du vil føle dig godt tilpas og frisk hver morgen efter en god nats søvn på denne seng.

En praktisk justerbar sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se fjernsyn i sengen. Sengens madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse ved bevægelse i løbet af natten.

Madrassen tilbyder en medium fasthed, der sikrer øget stabilitet og komfort for mave-sovende personer. Du får den rette støtte, samtidig med at du får en behagelig søvnoplevelse.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og er både blød og komfortabel. Den beskytter madrassen og giver ekstra lag af komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort er lavet af slidstærkt materiale og har en solid konstruktion for at garantere langvarig glæde. Med en brugervenlig manual medfølger nem montering, så du kan nyde din nye seng med det samme.

Udforsk komforten og kvaliteten af vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort allerede i dag. Din søvn er vigtig, og vi er her for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse muligt.

Scroll to Top