vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.296 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Skab en drømmeoase i dit soveværelse med denne uimodståelige seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795505 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor en enkelt seng kan transformere din søvnoplevelse. Det er præcis, hvad vidaXL kontinentalsengen gør – den tilbyder dig den ultimative hvile og komfort.

Forestil dig at synke ned i den blødeste fløjl, der straks omfavner dig og giver en følelse af ren luksus. Med sit tætte og jævne stof er fløjl ikke kun behageligt at røre ved, det skaber også en elegant og sofistikeret atmosfære på dit soveværelse.

Derudover er denne kontinentalseng udstyret med en praktisk justerbar sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden efter dine individuelle behov og nyde den perfekte støtte, når du sidder op og læser en god bog eller ser dine yndlingsserier.

Men det stopper ikke her. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en lang levetid til madrassen, men de absorberer også støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret og vågne op frisk og veludhvilet.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen den perfekte afbalancering mellem stabilitet og komfort. Så uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil du føle dig støttet og veltilpas hele natten.

Og for at fuldende den ultimative søvnoplevelse kommer denne seng også med en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og fyldet af skum sikrer ekstra komfort og blødhed.

Vi ønsker at understrege, at din sundhed og sikkerhed er vores prioritet. Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i denne seng fra første øjeblik.

Sengens fløjl er lavet af 100% polyester, og den har en solid konstruktion af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen er beklædt med fløjl, også lavet af 100% polyester. Den måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) og har en fyldning af pocketfjedre og skum.

Den medfølgende topmadras er hvid og måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H). Den har også en fyldning af skum og et betræk af 100% polyester.

Så hvis du er klar til at opleve en dyb og forfriskende søvn som aldrig før, så er vidaXL kontinentalsengen det perfekte valg for dig. Hvad venter du på? Dup dig selv ind i luksus og vågn op til en bedre morgen.

Scroll to Top