vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

3.195 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i sort fløjl. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Bestil nu og forvandl din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795506 Kategori:

Oplev en søvnoplevelse i særklasse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort. Denne seng er designet til at give dig den ultimative afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Den bløde fløjlsbeklædning tilføjer en luksuriøs fornemmelse og følelse af velvære. Stoffets tætte og jævne fiberstruktur gør det ekstra behageligt at røre ved.

Et praktisk træk ved denne seng er dens justerbare sengegavl, som giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed samt en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre effektivt absorberer støj og stød, der kan opstå, når du vender og drejer dig.

Med en mellemhård støtte garanterer madrassen den perfekte stabilitet og fasthed, samtidig med at den bevarer den ultimative komfort. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven.

Medfølgende topmadras er også værd at bemærke. Den er lavet af et hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra blød og behagelig.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Brugermanualen medfølger for en nem monteringsproces.

Hvis du ønsker at skabe en stilfuld og komfortabel soveoplevelse i dit hjem, er vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort det perfekte valg. Bestil din drømmeseng i dag og oplev en nattesøvn i en klasse for sig.

Scroll to Top