vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.222 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Denne lyserøde fløjlseng i 100×200 cm vil tilføre elegance og stil til dit soveværelse. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795532 Kategori:

Drøm dig væk i lyserød luksus og bliv en del af vores vidunderlige verden med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød. Denne seng er ikke kun et praktisk møbel, men en oplevelse i sig selv.

Lad os starte med det bløde fløjlstof, der pryder denne seng. Fløjl er et eksklusivt stof, der er kendt for sin blødhed og luksuriøse tekstur. Det er et materiale, der er behageligt at røre ved og tilføjer en sofistikeret elegance til ethvert rum.

Sengen er også udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men tilføjer også et stilfuldt og moderne touch til indretningen.

Men det er ikke alt – madrassen med pocketfjedre er et ægte mesterværk. De individuelle pocketfjedre sikrer en fremragende kvalitet, der er ikke blot holdbar, men også tilpasser sig perfekt til din krop. De absorberer også støj og stød, så du kan få en rolig og uforstyrret nattesøvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Den giver dig den stabilitet og fasthed, du har brug for, uden at gå på kompromis med komforten.

Og vi har ikke glemt det vigtige – en hudvenlig topmadras, der er både slidstærk og behagelig. Topmadrassen er lavet af et blødt stof, der føles fantastisk mod din hud og tilføjer en ekstra lag af komfort.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Dette sikrer, at du altid modtager et helt nyt og ubrugt produkt.

Med dimensioner på 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H) er denne seng perfekt til enkeltsovende og giver masser af plads til at strække sig ud og slappe af. Pakken inkluderer alt, hvad du behøver for at samle sengen nemt og problemfrit.

Så lad drømmene blive til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød. Skab et rum, der udstråler glamour og elegance, samtidig med at du nyder optimal komfort og en fantastisk nattesøvn. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at bringe luksus ind i dit hjem.

Scroll to Top