vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.285 kr.

Oplev luksus og komfort med vores stilfulde kontinentalseng. Den bløde fløjlmadras og den imponerende størrelse på 200×200 cm vil transformere dit soveværelse. Gør din drøm til virkelighed i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796396 Kategori:

Når det kommer til en god nattesøvn og ultimativ afslapning, er denne vidaXL kontinentalseng med fløjlsoverflade i skøn lyserød farve det ultimative valg. Med sin bløde og luksuriøse fløjlsoverflade vil denne seng give dig en uovertruffen komfortoplevelse.

Denne seng er ikke kun skøn at se på, den er også praktisk med sin justerbare sengegavl, der giver optimal rygstøtte, når du sidder op for at nyde en god bog eller se tv. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer en lang levetid og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du bevæger dig i søvne.

Med en mellemfast støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver optimal stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt materiale, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. For en nem og problemfri montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Denne seng leveres i en smuk lyserød farve og er lavet af holdbart fløjl (100% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstruktionstræ. Målene er 203 x 203 x 118/128 cm (L x B x H).

Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Madrasserne måler hver 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Giv dig selv luksus og komfort hver eneste nat med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top