vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.758 kr.

Få luksuriøs komfort med vores vidaXL kontinentalseng med fløjlsmadras. Perfekt til at forvandle dit soveværelse til en elegant oase af ro og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796398 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk som aldrig før med vores exquisite vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og fordybende søvnoplevelse.

Med blødt fløjl som hovedmateriale får du en seng, der er indbegrebet af luksus og komfort. Den tætte og jævne struktur af fløjlstoffet er både behageligt at røre ved og giver en delikat fornemmelse af elegance.

Med den justerbare sengegavl kan du opnå den perfekte støtte til din ryg, når du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller nyde dine yndlingsserier. Komforten er i top, og du kan finde den rette position for optimal afslapning.

Madrasen i kontinentalsengen har pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig kroppens form og absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Resultatet er en behagelig søvn uden forstyrrelser.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker fasthed uden at gå på kompromis med komfort. Denne egenskab gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver øget stabilitet og den rigtige støtte.

Topmadrassen er hudvenlig og sikrer en blid og behagelig overflade. Med dens slidstærke stofbetræk kan du være sikker på at have en topmadras, der ikke kun er komfortabel, men også varer i lang tid.

Denne vidaXL kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forvandle din søvnrutine til en oase af komfort og velvære. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå i dag, og oplev den ultimative søvnoplevelse, du fortjener.

Scroll to Top