vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl sort

2.765 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil i din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlssort. Skabet til at give optimal støtte og en god nats søvn. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796399 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i en elegant fløjlsort farve. Denne seng er designet med fokus på både stil og funktion, så du kan nyde en god nattesøvn og vågne op frisk og veludhvilet.

Fløjl er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre, hvilket gør det til et blødt og luksuriøst stof at røre ved. Du vil straks føle den uovertrufne blødhed og komfort, når du ligger i sengen.

Vi har også tænkt på din komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Derfor kan du justere sengegavlen i højden, så den passer perfekt til din krop. Denne sengegavl giver dig også fremragende rygstøtte, så du kan slappe af og nyde din tid i sengen.

For at sikre en optimal søvnkvalitet har vi inkluderet en madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasse sig din krops konturer. De absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der kombinerer stabilitet med komfort. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer, at din rygsøjle er i den rette position hele natten.

For at fuldende din soveoplevelse har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og sikrer, at du sover på en ren og hygiejnisk overflade.

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb, derfor medfølger der en brugermanual for nem montering. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen er lavet af holdbare materialer som fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer langvarig holdbarhed. Møbelmål er 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), og madrasmålet er 80 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Gå ikke på kompromis med din søvnkomfort og stil. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras og oplev den ultimative ro og ren luksus i dit private soveværelse.

Scroll to Top