vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

3.042 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i sort fløjl (90×200 cm). Perfekt kombination af stil og komfort. Gør hvert øjeblik i sengen til ren fornøjelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796457 Kategori:

Drømmer du om ultimativ komfort og en god nats søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl sort lige noget for dig.

Forestil dig at synke ned i blød fløjl, der omfavner din krop med ren luksus. Vores kontinentalseng er lavet af fløjl, der ikke kun føles blødt, men også ser utroligt elegant ud. Fløjl er kendt for sin tætte og jævne struktur, og vores seng i fløjl er intet mindre end en fornøjelse at røre ved.

Komfort er en prioritet for os, og derfor har vi udstyret vores seng med en praktisk justerbar sengegavl. Denne giver ikke blot en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen, men tilføjer også en unik æstetisk appel til din soveplads.

Vores madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krops form og sikrer en optimal støtte og komfort. De individuelle pocketfjedre absorberer også lyde og bevægelser, hvilket giver en uforstyrret søvn hele natten. Med en medium fasthed er vores madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabilitet og komfort i én.

Hygiejne er vigtigt for os, derfor kommer vores seng med en hudvenlig topmadras, der beskytter din madras og giver ekstra komfort. Topmadrassen er dækket med et slidstærkt stofbetræk, som er blødt mod huden og sikrer en behagelig søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng med madras i fløjl sort er ikke blot komfortabel og stilfuld, men den er også nem at montere. Vi har inkluderet en brugermanual, der guider dig trin for trin i processen.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl sort. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Pakken inkluderer: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras og 1 x topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Scroll to Top