vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

3.159 kr.

Oplev en drøm af komfort med vores livsstilskontinentalseng i fløjllyserød. Skabt til at vække sanserne med stil, komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796460 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til et luksuriøst pusterum med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl, i den smukkeste lyserøde farve. Denne seng er ikke kun en fantastisk tilføjelse til dit soveværelse, men den tilbyder også maksimal afslapning og en god nattesøvn.

Fløjl er et blødt og luksuriøst stof med tætte og jævne fibre. Det er behageligt at røre ved og tilføjer en ekstra følelse af komfort til din sengeoplevelse. Du vil føle dig forkælet og elsket, når du lægger dig til rette i denne seng efter en lang dag.

Sengegavlen kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine individuelle behov. Den giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og tv-serier.

Med en madras, der er udstyret med pocketfjedre, får du den bedst mulige støtte og komfort. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og deres evne til at tilpasse sig dine kropskonturer. De absorberer også støj og stød, så du og din partner kan bevæge jer frit om natten uden at forstyrre hinanden.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Du får stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Og med den medfølgende topmadras får du en ekstra beskyttelse og komfort til at fuldende din søvnoplevelse.

Topmadrassen er desuden hudvenlig og har et blødt og behageligt stofbetræk. Du vil elske den glatte og bløde følelse mod din hud, mens du nyder din dyrebare nattesøvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær sikker på, at hver eneste detalje er blevet gennemtænkt og nøje udvalgt for at sikre den bedste søvnoplevelse for dig.

Denne kontinentalseng kommer komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt, hvad du behøver for at omdanne dit soveværelse til et elegant og hyggeligt fristed.

Drøm sødt og vågn op til den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lyserød. Gå ikke glip af chancen for at forvandle din søvn til en utrolig behagelig og stilfuld oplevelse.

Scroll to Top