vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof sort

4.513 kr.

Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Overlegen komfort, stilfuldt stofdesign og en uimodståelig pris gør den til det perfekte valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764849 Kategori:

Oplev en søvnoplevelse som aldrig før med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en elegant sort stofudførelse. Denne seng er designet til at give dig maksimal afslapning og en fantastisk nattesøvn.

Det slidstærke stof på sengen giver ikke kun et stilrent og sofistikeret look, men det er også åndbart og af høj kvalitet. Dette sikrer, at du får en behagelig fornemmelse, mens du sover.

Særligt bemærkelsesværdigt er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en bog eller se dit yndlingsprogram i fjernsynet.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop, og de absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen dig den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Den er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, der gør den blød og behagelig. Du kan være sikker på, at din søvnoplevelse er både komfortabel og hygiejnisk.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med 140×200 cm madras i sort stof er ikke kun et fantastisk valg for din søvnkvalitet, men den tilføjer også et stilfuldt og elegant touch til dit soveværelse.

Pakkens indhold inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. En brugermanual er også inkluderet for nem og hurtig montering.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stilfuldt sort stof.

Scroll to Top