vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

4.708 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort, stil og holdbarhed. Opgrader din søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764879 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen til en vidunderligt afslappende søvnoplevelse. Det er præcis, hvad vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå tilbyder dig. Den er designet til at give dig den bedste naturlige søvn og komfort på enestående vis.

Sengens slidstærke stof udstråler elegance med sit enkle og rene look. Samtidig er det åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at du kan nyde den i mange år fremover.

Sengegavlen på vores kontinentalseng er ikke kun fantastisk at se på, den er også yderst praktisk. Den kan nemt justeres i højden, så du kan få den perfekte støtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen. Nu kan du endelig sidde komfortabelt og oprejst uden bekymringer.

Vores madras er udstyret med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og ekstreme holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop, absorberer stødder og absorberer støj. På den måde får du den ultimative søvnoplevelse uden forstyrrelser.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer øget stabilitet og den rette fasthed, uden at gå på kompromis med din komfort. Den er perfekt til dig, der foretrækker at sove på maven og har brug for en seng, der leverer både støtte og komfort i harmoni.

Topmadrassen er betrukket med et blødt og hudvenligt stof, der tilføjer ekstra luksus og komfort til din seng. Den er både slidstærk og behagelig, og du vil elske at synke ned og hvile i dens bløde omfavnelse.

Vigtigt at nævne: For hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du slet ikke vil have lyst til at returnere den, når du først har prøvet den.

Komplet med brugermanual for nem montering, vil du have alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveplads.

Forkæl dig selv med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå og lad den bringe komfort og stil til dine nætter. Du fortjener kun det bedste, når det kommer til søvn, og denne seng vil levere det hver eneste nat.

Scroll to Top