vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

2.924 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse madras og stilfulde mørkegrå stof giver dig en drømmende søvn. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334764949 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof det ultimative valg for dig. Tag imod en ny dimension af afslapning og vågn op til en forfrisket tilstand hver morgen.

Med vores slidstærke stof, der både ser stilfuldt ud og er åndbart, kan du være sikker på at få en seng, der holder i mange år. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine individuelle behov. Uanset om du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se tv i sengen, vil sengegavlen give dig den perfekte støtte til din ryg.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte sikrer optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Og for at sikre både komfort og hygiejne har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras med en slidstærk stofbetræk.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet. Men vi er sikre på, at den førsteklasses kvalitet og alsidighed af denne seng vil efterlade dig mere end tilfreds. Nem montering er garanteret med den medfølgende brugermanual.

Så hvorfor vente længere? Forkæl dig selv med denne kontinentalseng i mørkegrå farve og oplev den ultimative luksus inden for sovekomfort. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras. Din søvn er vigtig, så køb en seng, der giver den bedste næring til din krop og sjæl. Bestil vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dag.

Scroll to Top