vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

3.309 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse hver nat med vores eksklusive kontinentalseng. Den cremefarvede stofbeklædning og den komfortable madras gør den til det perfekte valg for dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765007 Kategori:

Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen med vores vidunderlige kontinentalseng i cremefarvet stof. Denne eksklusive seng garanterer dig den ultimative komfort og en dyb søvnoplevelse.

Vi har valgt et slidstærkt stof til denne seng for at give den et elegant og rent look. Stoffet ånder og er utrolig holdbart, så det vil holde i mange år fremover.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl. Denne funktion giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten efter dine behov, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så uanset om du ønsker at arbejde eller slappe af, kan du nemt finde den perfekte position.

Madrassen, der følger med sengen, er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og lang levetid. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, sikrer en god støtte og absorberer støj og stød for en roligere søvn. Med en mellemfast støtte er madrassen ideel til alle sovestillinger, især for dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der fuldender denne drømmeseng, har en hudvenlig og slidstærk overfladebeklædning. Beklædningen er lavet af blødt polyesterstof, der føles rart mod huden. Topmadrassen giver ekstra komfort og beskyttelse for madrassen, så den forbliver ren og holdbar i lang tid.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sender dig også en brugermanual, der gør monteringen af sengen let og problemfri.

Vores kontinentalseng i cremefarvet stof er designet til den bedst mulige søvn. Så tag din søvnoplevelse til nye højder og bestil denne fantastiske seng i dag. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top