vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.147 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, støtte og god søvn. Begejstre dine sanser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765043 Kategori:

Vågn op til en verden af komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at give dig en dyb og forfriskende søvnoplevelse som aldrig før.

Med sit enkle og rene look vil denne seng tilføje en touch af elegance til dit soveværelse. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år fremover.

Sengegavlen er designet til at give dig den perfekte støtte, uanset om du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan nemt justere højden efter dine behov.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop, og de absorberer støj og stød, så du kan få den mest harmoniske søvnoplevelse.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

For at fuldende din søvnoplevelse er der en hudvenlig topmadras, der beskytter madrassen og giver ekstra komfort. Den er blød og behagelig at sove på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne kontinentalseng og den komfort, den leverer.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng, men en komplet pakke. Den indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras, så du har alt, hvad du behøver for at skabe din perfekte soveoase.

Hvad venter du på? Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i sort stof. Dine drømme vil takke dig.

Scroll to Top