vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof gråbrun

3.450 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde gråbrune farve og den komfortable madras giver dig den perfekte kombination af stil og komfort. Køb i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765045 Kategori:

Tag på en rejse mod den bedste søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng. Lad mig præsentere dig for vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 100×200 cm i en stilfuld gråbrun farve.

Vores seng er skabt med fokus på din komfort og velvære. Stoffet, der omgiver sengen, er ikke kun slidstærkt, men det tilføjer også et elegant touch til din soveværelsesindretning. Du vil glæde dig over det rene og enkle design, som passer perfekt til enhver stil.

Vægten af verden vil nemt falde fra dine skuldre, når du oplever den fantastiske sengegavl. Du kan justere højden på sengegavlen efter dine behov og opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Det er den ultimative form for luksus.

Men vores kontinentalseng gemmer på endnu flere hemmeligheder. Med en madras, der har individuelle pocketfjedre, er kvalitet og holdbarhed garanteret. Pocketfjedrene er designet til at tilpasse sig kroppens form og sikre optimal støtte og stabilitet. De absorberer også effektivt uro og støj, så du kan nyde uforstyrret søvn hele natten.

Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte balance mellem fasthed og komfort. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den rette støtte uden at gå på kompromis med komforten.

Vi har også sørget for, at vores topmadras er hudvenlig, så du kan sove trygt og sundt. Betrækket er lavet af blødt og behageligt materiale, der er skånsomt mod din hud. Denne topmadras er prikken over i’et, der fuldender din komfortoplevelse.

Vi vil gerne informere dig om, at af hygiejniske årsager er det desværre ikke muligt at returnere madrassen, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi er dog sikre på, at du vil være mere end tilfreds med kvaliteten på vores produkt.

Så hvad venter du på? Tag springet mod ultimativ komfort og en god nats søvn. Din kontinentalseng vil blive leveret med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl med kanter
– 1 x madras
– 1 x topmadras

Gør dig klar til at opdage ægte luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrun. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top