vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.874 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof. Oplev den ultimative søvnoplevelse med dens unikke design og topkvalitetsmaterialer. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765901 Kategori:

Oplev en sublim nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå. Denne seng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Vores slidstærke stof i en smuk lysegrå farve tilfører sengen et enkelt og rent look. Stoffet er både åndbart og holdbart, hvilket sikrer en lang levetid for sengen.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Den giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se dine favoritfilm i sengen.

Den indbyggede madras i sengen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres fantastiske holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. De absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket giver dig den perfekte stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Denne funktion gør sengen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på vores seng er lavet af hudvenligt materiale, der er blødt og behageligt for din krop. Den beskytter desuden madrassen og forlænger levetiden på sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg.

Få en seng i absolut topkvalitet, der vil løfte både din søvnkvalitet og dit soveværelses æstetik med vores fantastiske kontinentalseng. Gør dig klar til en drømmende nattesøvn.

Scroll to Top