vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof lysegrå

5.197 kr.

Få en fantastisk søvnoplevelse med vores komfortable og stilfulde kontinentalseng. Den er perfekt til afslapning og tilføjer elegance til dit soveværelse. Oplev dyb søvn og vågn frisk og energisk hver dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765940 Kategori:

Få en god nattesøvn og nyd en ultimativ fornemmelse af afslapning med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er en skøn kombination af stil, komfort og funktionalitet, der vil forvandle dit soveværelse til din ultimative oase af afslapning.

Sengen er omgivet af slidstærkt stof, der ikke blot ser enkelt og rent ud, men også er åndbart og holdbart. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – denne kontinentalseng leveres med en luksuriøs madras, der har indbyggede individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot en lang levetid og stor tilpasningsevne, men kan også effektivt absorbere støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der både sikrer stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der sover på maven og ønsker den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Inkluderet i købet er også en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Det er den perfekte beskyttelse til din madras og tilføjer ekstra lag af komfort og luksus til din soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne kontinentalseng og den dybe og forfriskende søvn, den leverer. Den kommer også med en brugervenlig monteringsvejledning, der sikrer en nem og problemfri opstilling.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og ro. Så læn dig tilbage, slap af og nyd den ultimative soveoplevelse, som du fortjener.

Scroll to Top