vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.918 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i gråbrun stof. Den perfekte kombination af komfort og stil. Køb den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765967 Kategori:

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun er den perfekte løsning til en god nats søvn og den ultimative afslapning. Med en enkel og ren look, vil denne seng med slidstærkt stof ikke kun give dig god søvn, men også tilføje stil til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan nyde en behagelig rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser eller ser tv. Denne funktion er både praktisk og ergonomisk, hvilket gør den perfekt til enhver situation.

Den medfølgende madras har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der effektivt absorberer stød og støj, hvilket betyder, at du kan bevæge dig uden at forstyrre din partner. Madrassen har også en mellemhård støtte, der giver den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til alle, der sover på maven.

Topmadrassen er både slidstærk og hudvenlig med sit bløde stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Vær dog opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng er lavet af holdbare materialer som stof, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer både kvalitet og holdbarhed. Den har målene 203 x 203 x 118/128 cm og vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Hver pakke leveres med en brugermanual for nem montering.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun er ikke kun en seng, men en investering i din komfort og velvære. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en god nats søvn og nyd livet med vores elegante og behagelige kontinentalseng.

Scroll to Top