vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.977 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse lysegrå stofdesign og komfortable 80×200 cm størrelse vil sikre dig en drømmende nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765971 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Oplev en uovertruffen komfort og en god nats søvn med vores vidunderlige kontinentalseng i lysegrå stof. Med sin enkle og rene æstetik tilføjer sengen en touch af elegance til enhver soveværelsesindretning.

Vores kontinentalseng er fremstillet af et åndbart og slidstærkt stof, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på. Med dens praktiske justerbare sengegavl får du ikke kun en stilig detalje, men også fremragende rygstøtte, når du sidder i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig dine kropskonturer og sikrer en forbedret stabilitet. Disse fjedre absorberer effektivt stød og bevægelse, hvilket garanterer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, uden at gå på kompromis med komforten.

Din komfort er vores prioritet, derfor er den medfølgende topmadras også designet med et blødt og hudvenligt stofbetræk, der gør den ekstra behagelig at ligge på. Vi ønsker at sikre, at du får en fantastisk søvnoplevelse hver eneste gang.

Vigtigt at huske: På grund af hygiejniske årsager kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med en brugermanual, der gør det nemt at samle sengen.

Opgrader dit soveværelse med denne kontinentalseng i lysegrå stof. Bestil nu og oplev den ultimative komfort og luksus i din søvn.

Scroll to Top