vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.237 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse 200×200 cm madras og det smukke sorte stof vil forvandle din søvnoplevelse. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768275 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en ny dag fyldt med energi med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og en god nattesøvn uden sidestykke.

Den slidstærke stofbeklædning på sengen tilbyder ikke kun et elegant udseende, men er også åndbart og holdbart, så du kan nyde sengen i mange år fremover. Praktisk og justerbar sengegavl giver den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde i sengen og slappe af med en god bog eller se dine favoritprogrammer.

Madrasen er udstyret med indbyggede individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet, hvilket garanterer en langvarig og tilpasningsdygtig støtte. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Med en medium fasthed tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven.

For at intensivere din komfort er der også en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk inkluderet. Denne madrasbeskytter tilføjer en ekstra blødhed og beskytter samtidig madrassen. Bemærk venligst, af hygiejniske årsager, kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng inkluderer en sengeramme, sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras. Du vil også modtage en detaljeret brugermanual, der gør monteringsprocessen hurtig og nem.

Så hvis du vil sikre dig selv en god nats søvn, hvor komfort og stil går hånd i hånd, så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof det perfekte valg for dig. Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og tilføj luksus til dit soveværelse i dag.

Scroll to Top