vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm kunstlæder sort

5.776 kr.

Få luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde og holdbare kunstlæderdesign og den komfortable madras i størrelsen 200×200 cm sikrer en drømmende søvn. Oplev kvalitet og komfort på et helt nyt niveau.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769232 Kategori:

Forestil dig at gå ind i soveværelset efter en lang dag, trætte fødder og længsel efter en god nattesøvn. Du finder dig selv på denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og ved bare, at alt vil blive bedre herfra.

Med sin flotte, sorte kunstlæderoverflade af høj kvalitet tilføjer sengen et touch af elegance og luksus til dit soveværelse. Men det er ikke kun stil, der er i fokus med denne seng. Den er konstrueret til at give dig den bedst mulige søvn.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og tilbyder fremragende rygstøtte, når du vil sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine foretrukne serier.

Madrasen, der er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, tilbyder enestående komfort og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, når du drejer og vender dig, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Og med den medium-fasthed, er denne madras ideel til dig, der foretrækker at sove på maven, mens den stadig giver stabil støtte på en behagelig måde.

For at fuldende din oplevelse er der en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk, der ovenikøbet er nemt at holde rent.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret – du vil helt sikkert ikke have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er fremstillet af holdbare materialer, herunder solidt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig stabilitet og komfort.

Lad denne 200×200 cm kontinentalseng med madras i sort kunstlæder fra vidaXL forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Skab de perfekte rammer for en dyb og velfortjent søvn hver nat.

Scroll to Top