vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.975 kr.

Oplev fantastisk komfort og stil med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Den skaber det perfekte sovemiljø og opgraderer dit soverum til et æstetisk paradis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762638 Kategori:

Oplev en nat af absolut komfort og overlegen søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof, der vil forvandle dit soveværelse til et oase af velvære. Denne eksklusive seng er designet til at give maksimal afslapning og forbedre din søvnoplevelse på alle mulige måder.

Stoffets elegante og rene udseende tilføjer et strejf af stil til dit soveværelse, samtidig med at det er slidstærkt og åndbart. Du kan nyde godt af denne seng i mange år fremover. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Denne funktion giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras, der har en særlig type fjedre, kaldet pocketfjedre. Disse individuelle fjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet, tilbyder enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Ved at effektivt absorbere støj og stød, som opstår, når du bevæger dig i løbet af natten, sørger de for minimal forstyrrelse af din søvn. Madrassen har også en mellemhård støtte, der kombinerer øget stabilitet med optimal komfort. Perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at øge komforten har denne kontinentalseng en topmadras, der er hudvenlig og behagelig. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt betræk og tilbyder ekstra blødhed til din sengoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen bliver åbnet eller fjernet.

Alle vores produkter er designet til nem montering, og medfølgende brugermanual giver dig trin-for-trin-vejledning. Denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof inkluderer en sengeramme, sengegavl med kant, madras og en topmadras. Giv dig selv øjeblikke af uovertruffen komfort og ro for en god nats søvn. Vælg denne kontinentalseng og oplev den ekstraordinære fornemmelse af at vågne op frisk og energisk hver morgen.

Scroll to Top