vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.043 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng. En luksuriøs kombination af stilfuldt stof i mørkegrå og en behagelig madras. Forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762701 Kategori:

Oplev en drømmende nattesøvn hver eneste nat med vores magiske kontinentalseng. Denne fantastiske seng er skabt til at give dig optimal afslapning og en dyb søvn, der vil vække dit velvære til live.

Denne seng er ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse for hele kroppen. Det slidstærke og åndbare stof giver dig en fornemmelse af ren luksus, samtidig med at det er holdbart og modstandsdygtigt.

En praktisk sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine individuelle behov. Du kan nemt justere højden og sikre dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din favoritfilm.

Vores madras med indbyggede pocketfjedre er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Den tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen. Med den rette mellemhårde støtte vil denne madras give dig en stabil og behagelig søvnoplevelse, ideel til dem der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender denne overlegne seng, idet den tilføjer en blød og behagelig følelse. Den slidstærke overflade og det hudvenlige stofbetræk gør, at du kan nyde en luksuriøs søvnoplevelse nat efter nat.

Vær opmærksom på, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at hvert produkt leveres med en nem og bekvem brugermanual.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med en sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras – alt hvad du behøver for at få en drømmende nattesøvn.

Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative komfort og stil med vores kontinentalseng – en investering i din søvn og velvære.

Scroll to Top