vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.355 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den moderne stil og bløde madras gør dette til et must-have for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762703 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb, afslappende søvn med vores nyeste tilføjelse til soveværelset – vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Denne eksklusive seng er skabt til at give dig en himmelsk søvnoplevelse uden nogen kompromiser.

Denne kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og enkelt look til dit soveværelse, men som også er åndbart og holdbart. Sættet inkluderer også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer ikke kun en fantastisk komfort, men også en ultimativ holdbarhed. De er også kendt for at absorbere stød og støj, når du bevæger dig i sengen, hvilket giver dig en uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og korrekt justeret fasthed, hvilket gør denne seng ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Der medfølger også en hudvenlig topmadras, der er blød, behagelig og sikrer ekstra beskyttelse til madrassen.

Vi ønsker at garantere din fulde tilfredshed, derfor leveres dette sæt med en brugermanual for nem og hurtig montering. Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Skab det perfekte sovemiljø med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkebrunt stof. Tilføj et strejf af luksus og nyd komforten ved en dyb og afslappende søvn. Bestil din seng i dag og forvandl dit soveværelse til et sandt paradis for søvn og hvile.

Scroll to Top