vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.197 kr.

Oplev absolut komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Denne luksuriøse seng med madras i lækker stof lysegrå vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762731 Kategori:

Drøm sødt og vågn op til en perfekt nats søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative afslapning og komfort, som du fortjener.

Stoffet på sengen er ikke kun slidstærkt, men det har også et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver stil. Det er åndbart og sørger for en god luftcirkulation hele natten, så du forbliver behagelig og kølig.

Sættet inkluderer også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun en smuk æstetik til sengen, men den giver også en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Det er ren luksus.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer stød og støj og sikrer en fantastisk nats søvn. Med den mellemhårde støtte giver madrassen øget stabilitet og er ideel til dem, der sover på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den er fremstillet af slidstærkt materiale og sørger for, at din madras holder sig frisk og ren i lang tid.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng så meget, at du ikke vil ønske at give den tilbage.

Vores kontinentalseng er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer stabilitet og holdbarhed. Den leveres med en brugervenlig monteringsmanual, så du kan sætte den op uden besvær.

Giv dig selv den luksus du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Du fortjener at sove som en konge eller dronning hver eneste nat.

Scroll to Top