vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.363 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse. Denne kontinentalseng fra vidaXL er designet med komfort i fokus og med en luksuriøs mørkebrun farve. Gør dine drømme til virkelighed i denne elegante seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762734 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og maksimal afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig.

Vores seng er ikke blot funktionel, men den byder også på et moderne og stilrent udseende. Det slidstærke stof i en smuk mørkebrun farve giver sengen et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart.

Vi ved, hvor vigtigt det er med en praktisk sengegavl, der tilbyder optimal støtte. Derfor kan vores sengegavl nemt justeres i højden, hvilket betyder, at du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil nyde en god bog eller se fjernsyn, vil vores sengegavl give dig fremragende rygstøtte og komfort.

Men det stopper ikke her. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer en dyb og uforstyrret søvn. Madrassen er perfekt afbalanceret med en mellemhård støtte, der sikrer øget stabilitet og komfort.

Som en ekstra bonus får du en hudvenlig topmadras, der har et blødt og behageligt stofbetræk. Denne madrasbeskytter beskytter din madras og tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder. Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sikrer dog, at monteringen af ​​sengen er nem med den medfølgende brugermanual.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er designet til at forvandle dit soveværelse og give dig den mest behagelige søvnoplevelse. Bestil den i dag og nyd en god nats søvn, der er fyldt med komfort og velvære.

Scroll to Top