vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.008 kr.

Få luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng. Enkelt design, førsteklasses komfort og holdbarhed gør denne seng uimodståelig.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762895 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof lige det, du har brug for. Den er ikke bare praktisk, men også utrolig stilfuld.

Med dens slidstærke stof får du både et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Og med den justerbare sengegavl kan du tilpasse højden efter dine behov. Så uanset om du vil sidde op i sengen for at læse eller se tv, kan du få den perfekte rygstøtte.

Men det er ikke alt. Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin yderst høje kvalitet. Den sikrer ikke kun holdbarhed, men tilpasser sig også perfekt til din krop. De individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du drejer og vender dig om natten.

Madrassen tilbyder den ideelle mellemhårde støtte, der giver både stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven. Og den medfølgende topmadras er ikke kun blød og behagelig, den har også et hudvenligt stofbetræk for ekstra komfort.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi vil også medsende en detaljeret brugermanual for nem montering.

Med en sengeramme og sengegavl lavet af massivt lærketræ og konstrueret træ samt madrasser og topmadras i høj kvalitet, får du virkelig noget for pengene. Skab den perfekte soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Bestil den i dag og lad drømmene blive til virkelighed.

Scroll to Top