vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort

2.650 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores komfortable kontinentalseng i elegant sort stof. Oplev optimal støtte og en drømmende nats søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762904 Kategori:

Drømmer du om en perfekt nattesøvn? Vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort er her for at opfylde dine drømme. Vi har skabt denne seng med maksimal afslapning og en god nattesøvn for øje. Stoffet er ikke kun slidstærkt, men det har også et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Åndbart og behageligt, lader stoffet din hud ånde og garanterer en komfortabel søvn hele natten lang.

For ekstra bekvemmelighed har vi designet sengegavlen på vores kontinentalseng, så den kan justeres i højden efter dit behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se dit favorit-tv-program, giver sengegavlen en fremragende rygstøtte.

Men det er ikke alt – vores seng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, hvilket giver dig den ultimative støtte og komfort. Du vil ikke længere opleve støj og stød fra partnerens bevægelser om natten, da fjedrene effektivt absorberer dette.

Madrassen tilbyder også den perfekte kombination af stabilitet og fasthed. Den mellemhårde støtte vil imødekomme alle dine behov, uanset om du foretrækker at sove på maven eller ryggen. Du vil endelig opleve den rette fasthed, uden at gå på kompromis med komforten.

Og som kronen på værket har vores kontinentalseng en hudvenlig topmadras. Topmadrassen er betrukket med et blødt og behageligt stof, der gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs.

Vi vil dog gerne minde dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre, at du modtager en helt ny og ubrugt madras til din bedste søvn nogensinde.

Pakkens indhold omfatter alt, hvad du har brug for til at samle din kontinentalseng. Vi inkluderer en brugermanual, der vil guide dig nemt og problemfrit igennem samlingen.

Tag ansvar for din velvære og give dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof sort. Du fortjener kun det bedste.

Scroll to Top