vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkebrun

2.850 kr.

Få den bedste søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng. Med en blød og behagelig madras samt stilfuldt mørkebrunt stofdesign, er dette produkt det ultimative valg for komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763687 Kategori:

Vil du opleve den ultimative komfort og en dyb og afslappende søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det ideelle valg for dig.

Denne smukt designede kontinentalseng er ikke kun et stilfuldt møbel i dit soveværelse, den tilbyder også enestående støtte og komfort. Med sit slidstærke og åndbare stof er denne seng ikke kun smuk at se på, men den er også bygget til at vare.

En praktisk justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden for optimal rygstøtte. Uanset om du skal læse en spændende bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv’et, vil du altid have den perfekte vinkel.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Denne mellemhård madras giver dig den rette stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer et ekstra lag af luksus og blødhed, hvilket gør hele oplevelsen endnu mere behagelig.

Vores vidaXL kontinentalseng er fremstillet af holdbart materiale, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig kvalitet.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er blevet åbnet.

Du vil også finde det nemt at samle denne seng, da den leveres med en brugermanual, der giver dig en problemfri monteringsproces.

Der medfølger sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i denne pakke, og sengen har målene 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), madrassen har målene 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen har målene 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Investér i din søvnkvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med madras, og oplev en ny standard for komfort og luksus i dit soveværelse.

Scroll to Top