vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.009 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng i blå stof. Et perfekt valg til en god nats søvn. Køb nu og vågn op til en fantastisk dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763690 Kategori:

Lad dine drømme folde sig ud i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Med sin flotte blå farve og moderne design vil denne seng øjeblikkeligt løfte ethvert soveværelse til nye højder af stil og elegance.

Men denne seng er ikke kun et visuelt mesterværk – den er også designet med komfort i højsædet. Med sit slidstærke stof, der er både åndbart og holdbart, kan du nyde en god nattesøvn i fuldstændig afslapning. Sengegavlen kan desuden justeres i højden, så den skræddersyes til dine individuelle behov. Uanset om du vil læse en spændende bog eller se din foretrukne serie, giver sengegavlen fremragende rygstøtte.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, så du kan dreje og vende dig uden gener. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer stabilitet og komfort i en perfekt kombination.

For at fuldende din komfortoplevelse kommer sengen desuden med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig mod din hud. Betrækket på topmadrassen er slidstærkt og nemt at rengøre.

Montering af sengen er en leg med den medfølgende brugermanual, og du kan snart nyde dit nye midtpunkt i soveværelset.

Opnå den bedste søvnoplevelse med en kontinentalseng fra vidaXL – din nøgle til ultimativ afslapning.

Scroll to Top