vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof lysegrå

2.914 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet. Gør din søvn til en daglig fornøjelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763723 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og en drømmende søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i elegant lysegrå stof. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og bidrage til en optimal søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er lavet af et slidstærkt stof, der udstråler enkelhed og elegance. Stoffet er ikke kun åndbart, men også modstandsdygtigt over for daglig slitage, så du kan nyde den skønne komfort i lang tid.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse sengens højde efter behov. Denne fleksible funktion sikrer ikke kun en behagelig rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også en ekstra dimension til dit sovemiljø.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre er designet til at tilpasse sig din kropskontur og absorbere støj og bevægelse, hvilket medvirker til en fredelig og uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte garanterer madrassen den rette fasthed og stabilitet, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve den perfekte balance mellem komfort og støtte, der er nødvendig for en god nats søvn.

En hudvenlig topmadras er inkluderet i købet. Denne topmadras er foret med et blødt og behageligt stof og tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For at gøre din montering nem og problemfri, følger der en brugermanual med hvert produkt.

Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm, der inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Søvn bliver luksuriøst og din komfort vil være i top med denne elegante og funktionelle seng. Vælg den i dag og nyd en fantastisk søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top