vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof cremefarvet

3.340 kr.

Oplev en drømmende komfort hver nat med vores elegante og luksuriøse kontinentalseng. Bliv fortryllet af den cremefarvede stofmadras i den perfekte størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763759 Kategori:

Drøm sødt og vågn forfrisket hver morgen i vores elegante og komfortable vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Denne seng er nøje designet til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb søvnoplevelse, der vil vække dine sanser.

Med sin slidstærke stofbeklædning i en enkel og ren stil tilbyder denne seng ikke kun et elegant udseende, men også åndbarhed og holdbarhed, der vil vare i mange år fremover. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal rygstøtte, uanset om du læser en god bog eller ser fjernsyn.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppen perfekt. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, der opstår, når du drejer dig om natten, hvilket sikrer en fredelig søvn. Med mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der sover på mavensød.

Hudvenlig topmadras er forsynet med et blødt og behageligt betræk, der vil føles luksuriøst mod din hud. Denne madrasbeskytter giver ikke kun ekstra komfort, men beskytter også din madras for at forlænge dens levetid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Hvert produkt leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Disse omhyggeligt udvalgte materialer og innovative designelementer gør vores vidaXL kontinentalseng til den ultimative soveoplevelse, der vil forvandle din søvnrutine. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, alt hvad du behøver for den komplette oplevelse.

Så lad din søvnoplevelse få en makeover med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Giv dig selv den gave af en god nattesøvn og vågn op forfrisket og klar til dagen.

Scroll to Top