vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.329 kr.

Få dig en god nats søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt lysegråt stof. Den perfekte kombination af komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763793 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dybt beroligende søvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i strålende lysegrå stof. Denne seng er designet til at give dig den perfekte kombination af stil og funktion for at sikre, at du vågner op følelsesfrisk og energisk hver morgen.

Med sit enkle og sofistikerede udseende passer denne seng perfekt til enhver indretningsstil og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse. Den slidstærke stofbeklædning gør den ikke kun smuk, men også åndbar og holdbar.

Vores kontinentalseng er ikke bare flot at se på, den tilbyder også en praktisk funktion. Sengens tilpasningsdygtige sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen til læsning eller fjernsynskigning.

Denne seng leveres med en madras, der har indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse pocketfjedre sikrer maksimal holdbarhed og tilpasningsevne, samtidig med at de absorberer støj og stød, der kan forstyrre din søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven, og den sørger samtidig for stabilitet og komfort i en perfekt balance.

For at fuldende din soveoplevelse inkluderer vi også en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er lavet af blødt og behageligt stof, der sikrer en ekstra lag af luksus og komfort.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil være mere end tilfreds med dette kvalitetsprodukt.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem. Med dette sæt får du alt hvad du behøver – en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Investér i din søvnkvalitet og gør din hverdag mere behagelig med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof. Oplev hvordan denne seng vil forvandle dit soveværelse til en stilfuld og afslappende oase. Bliv inspireret til at sove godt og drømme stort.

Scroll to Top