vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.202 kr.

Oplev uovertruffen komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Denne mørkegrå seng i 140×190 cm tilbyder enestående kvalitet og support. Gør din søvnoplevelse ekstraordinær.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763794 Kategori:

Gå ind i en verden af ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm. Denne eksklusive seng vil give dig en fantastisk nattesøvn og den mest afslappende oplevelse nogensinde.

Vores kontinentalseng er designet med en slidstærk stofbetræk, der giver et elegant og rent udseende. Stoffet er både åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at det vil vare i lang tid. Du behøver ikke bekymre dig om pletter og slid, da denne seng er skabt til at modstå daglig brug.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse højden efter dine behov og opnå den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser tv. Det er en ideel funktion for dem, der gerne vil nyde lidt ekstra komfort og støtte.

Madrassen, der følger med denne kontinentalseng, er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre er fleksible og tilpasser sig din kropsform, hvilket resulterer i en behagelig og støttende søvnoplevelse. De absorberer også støj og stød, så du kan sove uforstyrret og vågne op opfrisket og energisk.

Vores madras har mellemhård støtte, hvilket giver dig øget stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Det er den perfekte løsning for dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opdage, at denne madras giver dig den rette fasthed og sikrer, at du får en god søvn hver nat.

For at tilføje ekstra luksus og komfort leveres denne seng med en hudvenlig topmadras. Den har et blødt og behageligt betræk, som beskytter madrassen og giver dig en endnu bedre soveoplevelse. Med den øverste topmadras får du den perfekte blødhed og støtte til en god nats søvn.

Vigtigt at bemærke er, at denne madras ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, af hygiejniske årsager.

Nyd en god nats søvn i stil og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Denne elegante seng vil bringe luksus, afslapning og søvn i dit hjem. Bestil din kontinentalseng i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top